Search

День відкритих дверей - 11.12.2015

11 грудня 2015 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» проведено День відкритих дверей.

У цей день майбутні студенти мали  можливість ознайомитись, як із самим ВНЗ, так із самими правилами прийому на навчання, на кожну із спеціальностей нашого коледжу. Переконатися, що в процесі навчання в коледжі вони зможуть засвоїти фундаментальний цикл агрономічних і економічних дисциплін, отримати сучасні знання з цілого ряду практично-орієнтованих предметів, а також реалізувати свої здібності, ознайомитись із науковими досягненнями та працями викладацького складу.










По завершенню бесіди для гостей була організована екскурсія територією коледжу, під час якої школярам та їх батькам показали і ознайомили  із базою ВНЗ – науковою-бібліотекою, комп’ютерними аудиторіями, музеєм, спортивними майданчиками.

У фойє усі гості мали можливість переглянути інформаційні тематичні стенди, отримати рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру.

Також молоді юнаки і юнки отримали сертифікати учасників Дня відкритих дверей на тему : «Твій майбутній професійний вибір».

Для тих, хто не мав змоги прийти на захід або ще не визначився з вибором ВНЗ – двері приймальної комісії Заліщицького аграрного коледжу завжди відкриті.


 


ВП НУБіП України „Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого” – це велика родина, яка радо приймає до себе кожного, хто прагне знань і розвитку, хто вірить в ідеї духовності і прогресу. Дякуєм за те, що  Ви не пропустили унікальну можливість відчути атмосферу студентського життя та стати частиною дружньої коледжівської родини. Адже,  щоб бути успішним, потрібно отримати гарну освіту.


І.В.Костур, секретар педкабінету

: