Search

День закоханих

День Святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, день, в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне  в світі почуття – про любов. У цей день кожен може  відкрити своє серце такому ніжному і трепетному почуттю як кохання, подарувати валентинку, квіти чи зізнатися у своїх щирих почуттях.

Романтична атмосфера в цей день панувала і в  нашому коледжі. Для цього студенти прикрасили вестибюль стінгазетами у вигляді сердець, приготували скриньку для того, щоб кожен зміг зізнатися у своєму коханні, надіславши валентинку.

 

У рамках тижня англійської мови 16 лютого відбулося розширене засідання гуртка англійської мови, присвячене Дню Закоханих. Ведучими дійства були студенти 15 групи Діана Гринчук та Михайло Дмитрик. Кушнірик Діана ознайомила присутніх з легендою про Святого Валентина. Студенти Валентина Витрикуш, Тарас Стасюк, Максим Красій, Валентина Доготарь та Наталія Худоб’як декламували вірші про вічне кохання. А пісні у виконанні Валентини Вольської та Аліни Сав’юк зарядили усіх невичерпним позитивом. Загалом на заході панувала невимушена атмосфера.

Книга Життя велика і невичерпна, тому так важливо вчасно познайомити підростаюче покоління з поняттями любові і кохання. Залучення до літературного та музичного мистецтва розвиває здібності студентів, пробуджує інтерес до минулого та повагу до справжніх почуттів.


Л.М.Лукавецька, викладач англійської мови

: