Search

День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні та воїнів, які загинули захищаючи кордони нашої держави на Сході України.

Серед Героїв Небесної Сотні чимало молодих людей, студентів, науковців, щирих патріотів своєї держави.

Герої Небесної Сотні, сотні тисяч учасників революції гідності, безстрашні герої воїни на Сході України своєю самопожертвою і мужністю вже вписали нові сторінками у літопис героїчної доби новітньої історії України. Майдан сколихнув наш народ, підніс нову хвилю національного піднесення і громадянської активності.

20 лютого, у День Героїв Небесної Сотні, віддаємо данину памяті і шани тим хто став на захист незалежності України. Тим, хто віддав своє життя і тим, хто сьогодні мужньо стоїть на передовій чи служить в рядах Збройних Сил України. Серед тих хто захищав та захищаєзараз зі зброєю в руках суверенітет нашої держави, співробітники та студенти ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» Ярослав Симотюк, Андрій Степовий,Іван Казюк, Лугофет Василь, Луцик Михайло та інші.

Тож пам’ятаймо про всіх хто жертвував і жертвує собою, виконуючи свій обов’язок перед народом і країною. Завдяки таким людям ми утверджуємо державність України, зберігаємо надію на гідне майбутнє її народу. Вічна слава Героям і шана борцям та захисникам незалежності України

Слава Україні!                                                                                     Героям Слава!


Дирекція ВП НУБіП України « Заліщицький аграрний коледж ім.. Є. Храпливого»

: