Search

Година духовності «Молитва – заповідь свята – пожива для душі і тіла»

У переддень величного світлого празника Воскресіння Христового студенти І-ІІ курсів ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» зібралися в актовій залі коледжу на годину духовності «Молитва – заповідь свята – пожива для душі і тіла», щоб віддати шану Господу Богу, зробити іспит совісті, запитуючи себе, чи виконуємо ми Заповіді Божі, чи дотримуємось їх постійно у повсякденному житті?

Учасники заходу свої молитви звертали у своєму наміренні за мир в Україні та світі, за звільнення полонених, за волонтерів, за зцілення поранених, за наших захисників, за Небесну Сотню і полеглих воїнів. Вони – герої сьогодення, мужні сини і дочки українського народу, котрі прикривають власними тілами наші з вами життя на полі бою неоголошеної війни, за навернення всього українського народу.

Тому як життєву інструкцію Бог дав нам свої заповіді, щоб ми були щасливими на своїй землі, у своїх родинах і це єдина програма виходу з кризи. Бог чує усі наші молитви. Він прагне, щоб ми перемінили своє життя, щоб через працю над собою, через терпеливість, повагу і любов один до одного, зберегли вірність Господу Богу. Адже ми тоді сильні, коли силу нам посилає Всевишній, тоді все можемо, як він нам допомагає, тоді мудрі, як нас Господь благословить.

Захід підготували і провели студенти 24 і 25 груп.

Куратори : Олійник М.Д., Проданик Н.Д.

: