Search

ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» на святкуванні 118-річниці НУБіП України

ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» на святкуванні 118-річниці НУБіП України

Вже стало доброю традицією в головному аграрному вузі України (Національному університеті біоресурсів і природокористування) проводити «День університету». Цьогорічні святкування були приурочені 118-річниці від Дня заснування вузу.

В даних заходах взяла участь і делегація ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого». Студентський колектив, у кількості 26 чоловік (майбутні вступники), зустрілися із Забалуєвим В.О. – деканом агробіологічного факультету, доктором с/г наук, професором та Дібровою А.Д. - деканом економічного факультету, доктором економічних наук.

На стадіоні університету була представлена виставка робіт навчально-методичного та декоративно-прикладного характеру. Відвідувачі високо оцінили майстерність робіт вихователя Боднара І.Р., викладачів Руснак С.Г. і Озімінської О.Я., вироби з бісеру та паперопластики студентів коледжу.

Незабутнє враження справило відкриття пам'ятників засновникам Університету на Алеї слави та вхідної зони в Ботанічний сад.

На завершення святкових заходів відбувся гала-концерт ХХХV фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна-2016», де наш навчальний заклад представляв уже відомий студентський колектив «Браво», який, з вокальною композицією «Тобі, Україно», став лауреатом ІІ премії.

Крім того, в заходах з нагоди святкування 118-річниці університету, нещодавні випускники коледжу, а сьогодні студенти різних факультетів університету, зустрілись з своїми колишніми викладачами та друзями, що справило гарне враження на вступників університету.

Отож, Шановні вступники, ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» та НУБіП України гостинно відкриває свої двері для вас!!!

Приємна зустріч з директором Мукачівського аграрного коледжу Ю.Ю.Садварі 

 

Студенти коледжу оформляють святкову виставку

 

Начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання О.В.Єресько оцінює виставку представлену коледжем 

 

Проректор з навчальної і виховної роботи , доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Кваша С.М. із зацікавленням оглянули представлені матеріали коледжу

 

Приємна зустріч колишніх випускників із дирекцією коледжу

 

Колектив «Браво» із ректором НУБіП України, доктором педагогічних наук, професором Ніколаєнком С.М.

 

Загальне фото на згадку про святкування Дня університету

: