Search

Випуск 2016

30 червня ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» відсвяткували «Випуск 2016».

Усі випускники побували на літургії у церкві «Святої Покрови», де о. Іван поблагословив випускників на щасливе життя – «Аби Божа благодать була завжди з ними…».

Після урочистої ходи містом випускників чекало вручення дипломів.

Святкові урочистості з нагоди випуску молодших спеціалістів та бакалаврів відкрив директор коледжу Глова Володимир Степанович, який зазначив : «Радістю та гордістю наповнюється серце, бо всі ці роки ми впевнено крокуємо по шляху якісної підготовки молоді до успішного професійного становлення та формування особистості українця».

 

 

 

Кожна людина повинна пам’ятати про минуле, бо в історії починається шлях до майбутнього. Навчальний 2016 рік в значній мірі є теж цікавим, адже в цьому навчальному році коледж відзначив :

-          60 – річчя створення агрономічного відділення,
-          підготував більше 280 випускників різних спеціальностей та освітньо – кваліфікаційних рівнів,
-          проведено ряд науково – практичних конференцій та семінарів,
-          підготовлено більше сотні навчально – методичних матеріалів та посібників,
-          розширено базу практичної підготовки для студентів,
-          отримано 3 патенти на винаходи,
-          більше 200 чоловік поступили на навчання в коледж,
-          фінансування коледжу склало 15,8 млн. грн., з яких 3,3 млн. грн.. власно зароблені кошти,
-          активізуються міжнародні контакти з Німеччиною та Швейцарією.

Вклад викладацького колективу, членів дирекції – це постійна турбота про всебічний розвиток молоді на засадах високої християнської моралі та глибокої національної свідомості, формування почуття відповідальності кожного майбутнього спеціаліста перед Богом і українською нацією.

На церемонію вручення дипломів завітали почесні гості, які щиро привітали випускників зі святом :  перший заступник міського голови - Бандрівчак М.Б. та керуюча заліщицьким відділенням Тернопільської дирекції «Райффайзен банк Аваль» - Джумага  Т.І., які привітали молодих фахівців з довгоочікуваною подією.

Кульмінацією свята стала церемонія вручення дипломів. Відповідний наказ «Про завершення навчання» зачитав заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В.

Також дирекція коледжу відзначила грамотами та нагородила подяками кращих студентів коледжу за їх успіхи в навчанні,  участь в спортивно-масовому житті, художній самодіяльності та громадській діяльності коледжу.

Бажаємо вам завжди бути успішними та рішучими, благородними та щирими, патріотами та особистостями.

Викладацький колектив коледжу, а це і ваші куратори, викладачі, вихователі, члени дирекції завжди готові надати вам допомогу у вирішенні проблемних ситуацій.

Мудрий колектив, розумні студенти, доброзичливі стосунки з колегами – аграріями, освітянами, бізнесменами, розуміння і підтримка з боку влади та Національного університету біоресурсів і природокористування України додають нам впевненість на завтрашній день.

Тож, бажаємо  вам, шановні випускники, віри в себе та свої знання, бажання творити і любити, знання, бути правдивими і принциповими.


І.В.Костур, секретар педкабінету

: