Search

Дарунок для бібліотеки коледжу

Випускники  «Заліщицького аграрного коледжу ім.Є.Храпливого – 2016» на згадку про себе, подарували  бібліотеці  коледжу книги  найпопулярніших сучасних  авторів:

Марія  Матіос  -  Вибране

- До книги  «Вибране»  ввійшли найбільш відомі твори Мірії  Матіос:  «Солодка Даруся», «Нація», «Майже ніколи не навпаки», «Москалиця» та інші   до широкого кола читачів.

Василь  Шкляр  -  Маруся

- Над цим  романом автор працював п’ять років. Як і в «Чорному вороні», тут  за кожною подією стоїть  історичний факт. Бойовий шлях отаманші Марусі   тісно переплітаються з героїчно-трагічною долею Української Галицької   Армії.

Любко  Дереш  - Архе

- Любко Дереш та його «Архе» -  це талант, помножений на нестримне почуття гумору, який  возведено у ступінь повної  відсутності стереотипів.

Юрій     АндруховичЛексикон  інтимних  міст

-  Автор настільки  заплутався у переходах між реальним та вигаданим, що про всяк  випадок оголошує витвором власної уяви всіх дійових осіб, а також усі історії, ситуації та зрештою, й міста цієї книжки.

Жити-пити  -   40 градусів життя.

- У збірку ввійшли оповідання сучасних авторів   О.Забужко, Л.Денисенко, І.Роздобудько, Н.Шевченко, М.Іванцова, Н.Сняданко, Є.Кононенко, С.Жадан та  інші.

Ліна Костенко -  Записки українського самашедшого

За жанровою стилістикою  «Записки українського самашедшого» - насичений мікс художньої літератури, внутрішніх щоденників, сучасного    літописання  і  публіцистики.


 Дорогі   випускники !

Працівники  бібліотеки  щиро  вдячні  вам  за такий дарунок. Адже книга – невичерпне джерело знань, яке дає  людям і надію, і віру, і любов. 

Це могутня зброя,здатна збуджувати  думку, запалювати  серце, збагачувати душу. За час Вашого навчання у коледжі  ми намагалися  завжди Вам допомагати , бо благородна місія храму науки дозволяє кожному, хто дружить з книгою, пізнати мудрість  вікової історії, пірнути у світ краси,  добра, невичерпних  джерел  інформації.

     Бажаємо Вам  самореалізації та досягнення  своїх цілей,  творчого натхнення, успіхів у всіх  починаннях,  здійснення  мрій і  життєвих  планів. 

                                                              З повагою  працівники  бібліотеки

: