Search

Благословенна красою українська земля!

Літо… Цей період року для всіх асоціюється з теплом та відпочинком, новими враженнями та емоціями, а для педагогів – це ще й час щорічної відпустки, коли, майже на два місяці, викладацький склад покидає стіни навчального закладу та поринає в особисті справи. Та не про співробітників Заліщицького агроколеджу  це сказано. Міцний та дружній колектив ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого». З ініціативи та підтримки дирекції й профспілкового комітету, кожного наступного року організовуються екскурсійні поїздки визначними та цікавими місцями нашої країни. Така чудова традиція сприяє більшій згуртованості колективу та невимушеному  спілкуванню подалі від робочих буднів. 

За кілька років, було багато подорожей, багато місць було побачено, а цьогоріч ми відвідали Кам’янець-Подільський – надзвичайно чудове місто, багате на історію закріплену з дивовижною архітектурою 

Далі екскурсійна подорож продовжилася берегами Дністра. Готельно-туристичний комплекс «Ксенія» (с.Врублівці) пропонує своїм відвідувачам та всім охочим прогулянку Дністровським каньйоном на пароплавіЧудові краєвиди, свіже повітря, сонце  це все милувало око та підносило настрій.  

Наш пароплав причалив біля Ба́коти— затоплене селоКам'янець-Подільського району, де знаходяться залишки скельного чоловічого монастиря.  

Всі учасники екскурсії залишись задоволені від такого багажу емоцій, вражень та цікавинок.

 

: