Search

Виставка присвячена 25 – річчю Незалежності України

В бібліотеці «Заліщицького аграрного коледжу ім. Є.Храпливого» працівниками бібліотеки була організована виставка присвячена 25 – річчю Незалежності України .

Документи представлені на виставці, інформують про доленосні етапи державотворення в Україні.

Мета виставки – прищепити почуття патріотизму, любові до своєї Батьківщини, гордості за рідну землю.

24 серпня на центральному майдані м. Заліщики відбулись урочистості та святкування з нагоди 25-річниці Незалежності України, на якому свої кращі роботи представила делегація ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого». Серед експонатів виставки коледжу : вишитий український одяг (чоловічий, жіночий та дитячий), різноманітні українські рушники, вишиті картини та ікони. Всі ці оригінальні роботи виконані студентами та викладачами коледжу.

Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни. Сьогодні українці єдині, як ніколи, незважаючи на всі незгоди і негаразди.

Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов'язок кожного з нас, тож бажаємо миру на нашій землі, єдності, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах.

Хай невичерпним буде джерело нашої віри, надії й любові до Вітчизни!

Нехай Господь береже Україну та українців!

 

 

: