Search

Новий навчальний рік розпочато!!!

День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Саме такий довгоочікуваний день настав і сьогодні у ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого" – день зустрічей, день усмішок, день Першого дзвоника. Святково і гамірно було в приміщенні РБНТ, в залі якого зібралися студенти, викладачі, батьки, друзі та знайомі.


Із привітальним словом до усіх присутніх звернулись : директор коледжу Глова В.С. Він щиро побажав студентству успішного навчання, успішного освоєння майбутніх спеціальностей. Він відзначив готовність до початку нового навчального року. Звертаючись до батьків Володимир Степанович закликав до співпраці, адже тільки спільними зусиллями ми зможем досягнути успіху. Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., вручив першокурсникам залікові книжки та побажав успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! Також дирекцією коледжу було вручено подяки кращим студентам та педагогічним працівникам, спортивну форму для членів команди з міні-футболу від НУБіП України.

Щиро вітав усіх присутніх о. Іван Сендзюк , який звернувся до всіх із молитвою та Божим благословенням.

У цей святковий день коледжівську родину прийшли привітати : заступник міського голови м. Заліщики - Бандрівчак М.Б., начальник відділу з питань агропромислового розвитку Заліщицької РДА - Тимчук І.М., які побажали сили духу, божої ласки в навчанні, праці і чудових, незабутніх студентських років.

Від імені кураторів перших курсів зі словами привітань звернулась куратор 15 групи Атаманчук Л.А., яка побажала першокурсникам наснаги, терпеливості, відданості до праці.

Вже традиційною складовою проведення свята стало вручення для першокурсників символічних «студентського квитка», «книги знань» та «ключа до її осягнення».

Ну і звісно ж на святі звучали музичні вітання від наших студентів старшокурсників адресовані батькам, викладачам, гостям урочистостей.



Костур І.В., секретар педкабінету
Фото: Війтик Ю.П.

: