Search

День знань в НУБіП

1 вересня делегація ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого" на чолі з директором коледжу Гловою В.С. та випускниками нашого навчального закладу, а тепер студентів різних факультетів та спеціальностей НУБіП Українивзяли участь у святкуванні Дня знань в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. До структури НУБіП входять 11 регіональних відокремлених підрозділів, серед яких і наш навчальний заклад. Тому дане свято збирає воєдино всю університетську родину.

Делегація від коледжу виконувала почесну місію – посвяту до лав студентів НУБіП України.

Про роль університету в підготовці фахівців для агарного сектору можна судити вже з переліку вельмишановних гостей. До першокурсників та всіх присутніх зверталися віце-премєр-міністр з гуманітарних питань В'ячеслав Кириленко, генеральний прокурор України Юрій Луценко,народний депутат Вадим Івченко, голова наглядової ради університету Микола Томенко, голова державної інспекції державних закладів України Руслан Гурак, випускники університету різних років – голова Аграрної партії України Віталій Скоцик, президент Української аграрної конфедерації Леонід Козаченко, народний депутат України п'яти скликань Іван Заєць. На свято завітали і іноземні делегації колег з Вроцлавського природничого університету та Норвезького університету наук про життя, що наголосили на запровадженні програми підготовки фахівців за подвійними дипломами.

Цього ж дня Алея слави Університету поповнилася двома новими погруддями – засновникам Університету Володимиру Пересикіну і Петру Власюку. А чудові виступи колективів та виконавців дозволили в повній мірі відчути настрій свята та набратися натхнення перед початком занять. То ж вперед до знань, студентство!

: