Search

Урочистості до Дня працівників сільського господарства

Коли любов не має меж
Коли душа не знає втоми,
Коли землею ти живеш –
Праця твоя стає святою!

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

Згідно з Указом Президента України від 7 жовтня 1993 року у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства. Це  професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу. Неабияке відношення до даного свята має наш навчальний заклад, адже ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» «готує» фахівців аграрної сфери.  Свято, яке зібрало у актовій залі коледжу студентів, викладачів, майстрів виробничого навчання, невтомних трудівників полів, організаторів сільськогосподарського виробництва.

З вітальним словом до учасників святкового дійства звернувся директор коледжу Володимир Степанович Глова. Він висловив щиру вдячність всім тим, хто має будь-яке відношення до аграрного виробництва, адже усі досягнення, які ми маємо на сьогоднішній день це завдяки спільним зусиллям нашого колективу. Вітаючи із професійним святом Володимир Степанович побажав усім міцного здоров’я, щедрих врожаїв, прихильної долі, вагомих здобутків, миру невичерпної енергії, професійної удачі.

До привітань для працівників аграріїв долучились і студенти коледжу, які забезпечили гарний настрій своїми гуморесками, запальними танцями та музичними вітаннями. Хід концерту супроводжувався відео фрагментами, слайдами із повсякденної праці аграріїв та практичних занять студентів.

За вагомий внесок у розвиток сільського виробництва, високий професіоналізм та з нагоди свята було відзначено кращих працівників, викладачів та студентів аграрного сектору грамотами та подяками дирекції коледжу. Також дирекція коледжу зробила подарунок для студентів, які проявили себе під час проходження навчально-технологічної практики, подарувавши їм саджанці яблунь.

Концертну програму підготували : художні керівники - Тарасевич С.Я., Мартинчук О.М. та викладачі – Симака С.П. та Зубик І.М.

Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та подяку за плідну працю. Хай надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються у життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та достатку.

І.В.Костур

: