Search

Батьківські збори першокурсників

У ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого"  відбулися батьківські збори для студентів перших курсів економічного та агрономічного відділень, на яких було обговорено актуальні питання навчально-виховного процесу в коледжі.

Відкриваючи даний захід заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. зазначив : «Дуже швидко пробіг час коли вступники переступили поріг нашого навчального закладу, адаптувались і стали справжніми студентами». Звичайно, процес адаптації, який включає всебічний розвиток студента – як особистості, здійснюється під керівництвом кураторів, вихователів та викладачів коледжу.

Директор коледжу Глова В.С. ознайомив присутніх із перспективами розвитку нашого навчального закладу. Володимир Степанович звертаючись до батьків і студентів наголосив на тому, що для майбутнього спеціаліста, який вийде з навчального закладу, головним мають стати знання, розвиток фізичних і розумових здібностей, високий рівень національної свідомості. Керівник коледжу акцентував увагу присутніх на перспективах подальшого навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

На завершення офіційної частини студентами було підготовлено концертну програми, в якій вони дякували батькам, викладачам та кураторам за їх турботу, увагу та опіку. З гарним піднесеним настроєм батьки та куратори продовжили роботу в навчальних аудиторіях, де обговорили основні питання: як студенти навчаються, відвідують заняття, які у них успіхи, як складаються стосунки з викладачами, кураторами, одногрупниками, які труднощі зустрічаються на їх шляху, як зробити так, щоб труднощів було поменше.

Цитуючи слова видатного українського педагога В.Сухомлинського можна сказати : «Ми маємо справу з самим складним, самим безцінним, самим дорогим, що є в житті – людиною. Від нас, від нашого вміння майстерності мистецтва мудрості залежить їх життя, здоров’я, розум, характер, воля і щастя!». Під словом «ми» треба розуміти викладачів, вихователів та батьків. Тільки спільна робота, спільна відповідальність може привести до результату.

Щиро дякуємо батькам, родичам наших студентів за присутність на зборах та співпрацю.


І.Я.Книш, заступник директора з виховної роботи

: