Search

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності студентів про ВІЛ/СНІД, його профілактику у ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого" було проведено ряд заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня:

Члени студентського самоврядування роздавали усім студентам та викладачам коледжу червоні стрічки, як символ боротьби проти СНІДу.

Кураторами академічних груп проведено інформаційно-просвітницькі години за тематикою здорового способу життя та профілактики ВІЛ/СНІДу.

Актив студентського самоврядування зробив ряд презентацій, які висвітлювались на телеекрані у фойє коледжу, де, також були розміщені плакати та стенди на відповідну тематику.

Працівники бібліотеки підготували виставку літератури «1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом» у читальному залі бібліотеки коледжу.

Усі проведені заходи сприяли підвищенню рівня інформованості студентів про соціально–небезпечні хвороби та формуванню толерантного ставлення до ВІЛ–інфікованих людей.

Життя прекрасне і дається нам лише один раз, а як потрібно його прожити, повчала у своєму духовному заповіті Матір Тереза:

Життя – це можливість. Скористайся нею.

Життя – це краса. Милуйся нею.

Життя – це мрія. Здійсни її.

Життя – це виклик. Прийми його.

Життя – це багатство. Не змарнуй його.

Життя – це кохання. Насолоджуйся ним.

Життя – це таємниця. Пізнай її.

Життя – це пісня. Доспівай її.

Життя – це боротьба. Борись і перемагай

Життя – це фортуна. Шукай цю мить.

Життя – таке чудове, воно твоє. Не загуби його.

І.В.Костур

: