Search

Привітали ювіляра

На черговій нараді викладачів старійшину педколективу Й.Й.Децовського привітали з славним 75-літнім ювілеєм. З вітаннями до ювіляра звернулись директор коледжу В.С.Глова, голова профкому І.Я Книш, заступник директора з навчальної роботи М.В.Сопилюк.

    Й.Й.Децовський посідає особливе місце в навчально-виховному процесі в коледжі. Саме він входив в число організаторів будівництва нового навчального комплексу, є фундатором лабораторії кооперації, керівником Західноукраїнського регіонального центру фермерства, ініціатором та активним модератором 15 конференцій республіканського значення, що проводились в стінах коледжу, численних «круглих столів» в навчальному закладі та в читальному залі районної бібліотеки. Активний дослідник творчості нашого славного земляка Є.Храпливого, він сприяв присвоєнню коледжу його імені, встановив зв'язки з Лесею Храпливою-Щур. Йосип Йосипович - організатор проведення свята однієї вулиці – вулиці родини Храпливих. Він ініціатор відновлення діяльності «Просвіти». Зацікавившись історією «Просвіти» на теренах нашого краю, він поділився своїми думками з викладацьким загалом.

    Незважаючи на поважний вік, Й.Й.Децовський продовжує залишатися каталізатором та активним дослідником історії кооперативного руху та «Просвіти». Ми бажаємо Йосипу Йосиповичу міцного здоров'я та збереження кипучої творчої енергії ще на довгі роки!

Юрій Війтик – викладач коледжу

: