Search

Тиждень екології

Тиждень екології

З 24 по 28 квітня у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» проходив тиждень екології. Програма передбачала такі заходи:

- 24 квітня було проведено інформаційно-екологічне повідомлення студентами екологами на тему «Екологія та здоров'я!»

- 25 квітня в читальній залі коледжу відбулась зустріч з представником НПП «Дністровський каньйон» Сідоровим А.І., викладачами та студентами екологами на тему «Роль екологічної освіти і виховання». Також було підняте проблемне на сьогодні питання будівництва каскаду ГЕС на р. Дністер, оскільки дискусії стосовно будівництва не вщухають і досі, навіть навпаки, загроза стає реальнішою…

- 26 квітня - трагічний день в історії українського народу. Минає 31 річниць з дня аварії на Чорнобильській АЕС. Ця трагедія забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров'ю мільйонів, її наслідки ще відчуватимуть на собі майбутні покоління. В пам'яті українського народу назавжди залишаться біль, смуток чорнобильського лиха, яке поставило свій відбиток у їхніх серцях назавжди. У коледжі під керівництвом викладачами Лопушинською О. П. та Радик А. В. відкрита виховна година під назвою: «Чорнобиля гіркий полин на серце ліг незримо й тяжко…» Цього ж дня у вестибюлі коледжу була організована виставка квіткових композицій за темою: «Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить...», у якій взяли участь студенти екологи та покладання квітів біля пам'ятника ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС.

 

 

- 27 квітня наші екологи провели чергову здачу втор-сировини.

Підводячи підсумки слід зауважити, що окрім запланованих заходів наші студенти протягом місяця провели декілька акцій по благоустрою території міста, р. Дністер та озелененню території коледжу. Також викладачами-екологами був проведений відкритий виховний захід до Дня води.

 

А. В. Баран, викладач екологічних дисциплін

: