Search

Делегація коледжу на святкуванні 119-ї річниці НУБіП України

Делегація коледжу на святкуванні 119-ї річниці НУБіП України

Вже стало традицією, в останню п'ятницю травня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, відзначати «День університету».

За сприяння дирекції коледжу, на виконання положень Програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020» та у зв'язку з відзначенням 119-ї річниці НУБіП України, прийняла участь і делегація викладачів та студентів ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого".

Особливістю свята, яке проходило на стадіоні НУБіП України, було встановлення наметів та святкових стендів кожним відокремленим структурним підрозділом з усієї країни, у тому числі і нашим, де, окрім навчально-методичних матеріалів, було представлено персональну виставку народного майстра з писанкарства і паперопластики, працівника коледжу Боднара І.Р. Відвідувачів, які підходили до намету Заліщицького агроколеджу, вразила унікальність виробів та їх естетичне оформлення. Серед зацікавлених, які ознайомилися з досягненнями коледжу, був і ректор Ніколаєнко С.М. Зокрема, він відзначив високий потенціал навчального закладу у підготовці фахівців та побажав реалізації усіх задуманих планів.

В цей день студенти мали можливість побачити відреставрований корпус №3 НУБіП України, відвідати ботанічний сад, які стали окрасою університету.

Крім того, студенти коледжу мали можливість побувати на спортивних змаганнях, які проводились між факультетами і інститутами університету та «військово-патріотичного блоку» кафедрою військової підготовки й скоштувати польову кашу у військових кухнях.

Далі було знайомство із столицею України. Студенти та викладачі коледжу в цей день побували на «Майдані Незалежності», «Маріїнському парку», побачили унікальні архітектурні споруди та красу природи столиці країни. Повертаючись додому, студенти отримали багато вражень від університету, що є важливим елементом профорієнтаційної роботи.

 

Книш І.Я., заступник директора з виховної роботи

: