Search

Випуск – 2017

Випуск – 2017

30 червня у ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого"  відсвяткували «Випуск 2017». Випуск – це закінчення перед великим початком… Це – підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів, вболівання за своїх дітей, батьків, незгасного ентузіазму адміністрації коледжу.

Цього дня усі випускники побували на літургії у церкві «Святої Покрови», де о. Іван поблагословив випускників на щасливе життя – «Аби Божа благодать була завжди з ними…». 

Після урочистої ходи містом випускників чекало вручення дипломів. Святкові урочистості з нагоди випуску молодших спеціалістів проходили у районному будинку народної творчості.

Зі словами привітань  до випускників звернувся директор коледжу Володимир Степанович Глова, який з радістю привітав всіх випускників зі святом, з одержанням довгоочікуваних дипломів та наголосив на тому, що навчання на цьому не завершується, а попереду їх чекає ще вступ до вишу. Завершення навчання – то, насправді, лише старт, бо хто успішно вчився і сумлінно ставився до здобуття власного фаху, для того успішне професійне життя тільки розпочинається. У майбутньому він побажав випускникам бути оптимістами і, незважаючи на перешкоди, завжди йти до своєї мети, вірити в себе і свої знання, бажання творити і любити, бути правдивими і принциповими, не забувати про коледж, двері якого завжди для них відчинені.

Кульмінацією свята стала церемонія вручення дипломів. Відповідний наказ «Про завершення навчання» зачитав заступник директора з навчальної роботи Сопилюк Михайло Васильович.

Вітали випускників викладачі, куратори академічних груп, батьки, та молодші колеги по навчанню. Також, привітати із цією визначною подією випускників завітала почесна гостя - Джумага  Т.І., керуюча Заліщицьким відділенням Тернопільської дирекції «Райффайзен банк Аваль».

Життя випускників у коледжі було сповнене не лише навчанням, а й активною громадською, культурною, спортивною діяльністю, за що кращі студенти отримали грамоти та подяки від керівництва коледжу.

У цей святковий й трепетно-хвилюючий день лунали пісні, вірші, слова прощання…Хвилини суму від розставання й радості від закінчення коледжу переживали всі випускники. Родинне дерево коледжу втратило багато листочків, але здобуло стільки ж гарних фахівців.

Маємо надію, що кожна молода людина, що отримала диплом, виправдає надії своїх наставників-викладачів та гордо нестиме звання випускника коледжу. Нехай щастить Вам, дорогі випускники, хай удача яскраво усміхається Вам та з щирістю дарує безліч можливостей! Пам'ятайте свою Аlma-mater, у стінах якої Ви провели кращі роки студентського життя!

: