Search

Учителю, ти є і будеш вічно!

 

Учителю, ти є і будеш вічно!

У найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День Учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі.

 

У першу неділю жовтня це свято завітає у кожну родину. Адже це не тільки професійне свято Вчителів. Це свято всього народу, який шанує їх нелегку і клопітку працю.

Напередодні Дня вчителя ми запитали у студентів: «Які якості захоплюють їх у наших викладачах і є взірцем для наслідування? Які риси вони хотіли б перейняти у своїх наставників?» Ось що ми почули у відповідь:

«Наші викладачі - творчі, креативні, ерудовані, толерантні, талановиті, людяні, сучасні, вимогливі, досвідчені, справедливі, доброзичливі, розумні, гуманні,люблячі, натхненні!»

28 вересня у коледжі відбувся вечір-вітання з нагоди професійного свята Дня працівника освіти, який підготували студенти 26,35 груп.

З вітальним словом звернулися заступник директора з навчальної роботи Сопилюк Михайло Васильович та заступник директора з виховної роботи Книш Ігор Ярославович, які відзначили високу компетентність та професіоналізм викладачів коледжу, їх педагогічну майстерність, прагнення та вміння знайти особливий підхід до кожного студента.

Музичні вітання звучали від гурту «Браво», солістів Мар'яни Остяк, Юлії Зозуляк і танцювальної групи народного художнього ансамблю пісні і танцю «Хлібодари».

Сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти шану до книги, мудрість і знання, за любов до студентів і рідного краю висловили працівникам бібліотеки з нагоди їхнього професійного свята.

Ведучими вечора були студенти 35 групи Дмитрик Михайло та Копичинська Ірина.

Радісні хвилини спілкування з мистецтвом подарували артисти академічного ансамблю народного танцю «Надзбручанка».

 Куратори груп Сагайдак І. П., Лукавецька Л. М.

: