Search

Професійна проща у Зарваниці

Професійна проща у Зарваниці

Вже стало доброю традицією для колективу коледжу відвідувати Марійський духовний центр Зарваниця, що на Теребовлянщині.

Цього року, в останній день вересня, була організована сьома професійна проща з нагоди Дня працівника освіти. Цьогорічне паломництво приурочене 150-річчю коронації Зарваницької чудотворної ікони Пресвятої Богородиці та 125-річчя з дня народження Патріарха Йосипа Сліпого.

За сприяння профспілкової організації працівників ВП НУБІП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого», група викладачів побувала у цьому святому місці.

В програмі була проведена Архиєрейська Божественна Літургія, освячено воду та церковну атрибутику. Незабутнє враження на наших викладачів справило проведення Хресної дороги, відвідування Храмів МДЦ Зарваниця, купелі Св.Анни та поклоніння Чудотворній іконі Зарваницької Матері Божої.

Святу літургію очолив Єпископ – помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор Мартинюк, який щиро привітав усіх присутніх: «Ми молимося, щоб Господь збагатив Вірою, Надією, Любов′ю та Премудрістю наші серця, уста і розум так багато й могутньо, щоб ділитися ними зі своїми учнями, студентами».

Побувавши у духовному центрі, викладачі коледжу з позитивними думками та емоціями і з Божою допомогою сподіваються на вдалий, легкий і добрий навчальний рік.

Книш І.Я., заступник директора з виховної роботи

: