Search

«Хто, як не ми…»

«Хто, як не ми…»

На базі стадіону «Дністер» проведено ІV Спартакіаду серед працівників бюджетних установ. Вітаючи учасників змагань, голова Заліщицької РДА Б.І.Шипітка висловив задоволення від хорошої активності спортсменів-бюджетників, які зуміли зорганізуватися в команди і представити свої установи в спортивних змаганнях. Бажаючи їм міцного здоров'я, успішних стартів і перемог, Борис Іванович відзначив важливість прикладу для молодих. І особливо він з акцентував на тому, що саме працівники бюджетних установ повинні бути ініціаторами подібних змагань. «Бо хто ж, як не ми...?» - зауважив голова РДА.

За доброю традицією, учасникам змагань були вручені хліб і сіль, прозвучав Державний Гімн та піднято Державний прапор. Цьогорічними учасниками спартакіади стали представники агроколеджу ім. Є.Храпливого, РВ УДСНС, відділення національної поліції, установ освіти, культури та медицини. Вони змагалися в турнірі з міні-футболу, настільного тенісу, дартсу, стрільбі з пневматичної гвинтівки. Завершували змагання бігова естафета та перетягування канату, яке викликало особливе пожвавлення серед учасників та груп підтримки.

Розпочалися змагання із футбольних баталій. Розподілені на дві підгрупи, футбольні команди після попередніх ігор виборювали призові місця. Матчі виявилися напруженими, а боротьба безкомпромісною. Команді агроколеджу, до складу якої увійшли Токарчук В.І., Коритковський В.І., Книш І.Я., Баран А.В., Тютюнник А.Б., Шипітко Р.Б., Савків Т.В. вдалось завоювати «бронзу».

В настільному тенісі коледжани посіли друге місце – Токарчук В.І. та Петрів Г.В.

В дартсі представники коледжу Галайдіда О.В. і Тимчук В.І. знову ж таки вибороли бронзу. Непогані результати показав Фрасуняк В.І. у кульовій стрільбі.

В біговій естафеті найшвидшою виявилась наша команда у складі: Коритковського В.І., Тютюнника А.Б., Деркач Н.Я., Покляцької О.П.

Завершальним видом змагань, а це було перетягування канату, команда коледжу – Тимчук В.І., Коритковський В.І., Книш І.Я., Зубик І.М., Холодило О.І, посіла четверте місце.

Вразила потужна підтримка вболівальників, особливо це стосується команди освітніх установ. Тому і в неофіційному заліку Спартакіади вони показали найкращу суму набраних очок. На другому місці – агроколедж, на третьому – команда управління ДСНС.

Не дивлячись на розподіл місць, переможців і переможених, проведена Спартакіада сприяла пропагуванню здорового способу життя, зарядила енергією учасників та групи підтримки. Важливе значення має набутий досвід участі у подібних змаганнях з метою вдосконалення професійної майстерності, адже багато видів Спартакіади так чи інакше мають відношення до виконуваних посадових обов'язків спортсменами-аматорами.

Війтик Ю.П.

: