Search

Благодійна робота в Заліщицькому реабілітаційному центрі

Благодійна робота в Заліщицькому реабілітаційному центрі

Вже стало доброю традицією студентами коледжу відвідувати Заліщицький реабілітаційний центр. Протягом багатьох років студентський парламент, а саме, «Харитативний відділ», запроваджують різноманітні акції, створюють благодійні проекти, проводять вільний час з дітьми-сиротами, дарують подарунки та виступають із театральними програмами.

Днями дітям 1-4 класів була представлена міні-вистава «Червона шапочка» у виконанні студентами коледжу: Стеліги Іванни (35 група), Лазара Олега (21-К група), Макух Галини (23 група), Боднар Валентини (21-Е група). Чарівний танець метеликів, подарували студентки 24 групи Батрин Тетяна і Сервило Ірина. Для малечі студентським парламентом було придбано різне канцелярське приладдя та солодкі подарунки.

Цьогорічна робота в реабілітаційному центрі відбувається в рамках всеукраїнської акції «Назустріч Мрії», де викладачі і студенти долучаються до допомоги тим, хто дуже її потребує. Крок за кроком, ця діяльність формує в студентів особистість сильну, відповідальну, цілеспрямовану та впевнену у власних силах.

Швидковська Іванна, голова студентського парламенту коледжу

: