Search

Духовне виховання - запорука успіху студентів

Духовне виховання - запорука успіху студентів

Вже стало доброю традицією у коледжі проводити духовні години. За ініціативи директора коледжу Глови В.С. та пароха церкви Покрови Пресвятої Богородиці в м. Заліщики о. Івана Сендзюка для студентів відбуваються зустрічі з духовного виховання.

Мета цих зустрічей - формування в молодих людей моральних цінностей на основі молитовної поваги та християнської любові.

Проводячи бесіди, сестри - служебниці монастиря Непорочного зачаття Пречистої Діви наголошували, на важливості сучасної людини дотримуватися Заповідей Божих. Адже, сьогоднішній світ, переживає падіння моральних , духовних та християнських чеснот, відбувається зміна у психолого-емоційному стані.

Сучасна людина, стала віддалятися від Бога, коли матеріальні блага переважають над духовними благами. Коли жорстокість і ненависть лунають з екранів телебачення та інших ЗМІ. Все це - негативно впливає на формування професійних якостей сучасного студента. Тому, такі бесіди є необхідні і корисні для організації навчально-виховної роботи в коледжі.

Книш І.Я., заступник директора з виховної роботи

: