Search

Урочистості до Дня працівника сільського господарства

Урочистості до Дня працівника сільського господарства

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам людей, які знають справжню ціну хлібу!

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян. День працівників сільського господарства – свято, що традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай. Неабияке відношення до даного свята має наш навчальний заклад, адже ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» «готує» фахівців аграрної сфери.  Свято зібрало у актовій залі коледжу студентів, викладачів, майстрів виробничого навчання, невтомних трудівників полів, організаторів сільськогосподарського виробництва.

Директор коледжу Глова В.С. привітав із професійним святом тих, хто пов'язав свою професійну діяльність із сільським господарством. Він сказав, що це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі залежить здоров'я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом випікати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальникамиВітаючи присутніх у залі, Володимир Степанович відзначив плідну спільну роботу колективу, результати якої видно, перш за все, в тому, що аграрний бізнес із задоволенням бере на роботу наших випускників, які почуваються на робочому місці впевнено і досягають високих результатів.

До привітань для працівників аграріїв долучились і студенти коледжу, які забезпечили гарний настрій своїми гуморесками, запальними танцями та музичними вітаннями. Хід концерту супроводжувався відео фрагментами, слайдами із повсякденної праці аграріїв та практичних занять студентів.

Перед початком урочистостей усі присутні мали можливість оглянути виставку сільськогосподарської продукції, яка вирощена на колекційно-дослідних ділянках коледжу.

Баран А.В., Бачук О.Р., викладачі коледжу

: