Search

Засідання організаційно-методичної ради коледжу

 Засідання організаційно-методичної ради коледжу

19 грудня 2017 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулося чергове засідання організаційно-методичної ради (ОМР) коледжу. Засідання проходило під головуванням голови ОМР директора коледжу Глови В.С., за участю членів ОМР до складу якої входять: Сопилюк М.В., Книш І.Я., Стрільчук Л.В., Андрусик Р.В., Слободян О.П., Руснак С.Г., Папушко М.Д., Киверига О.Ю., Сагайдак І.П., Сопівник Л.Й., Токарчук В.І., Деркач Н.Я.

Під час засідання організаційно-методичної ради коледжу викладачі коледжу, які атестуватимуться у 2018 році прозвітували про свою роботу по формуванню навчально-методичних комплексів, участь у науково-методичній та профорієнтаційній роботі, співпрацю з підприємницькими структурами, фермерськими господарствами і підприємствами.

Методичною радою було розглянуто питання про стан проведення профорієнтаційної роботи викладачами коледжу в закріплених школах і ПТУ регіону.

Директор коледжу Глова В.С. акцентував увагу членів ОМР на особливій актуальності питання активізації профорієнтаційної роботи для залучення вступників на навчання у 2018 році. Володимир Степанович запропонував залучати студентів коледжу для проведення якісної профорієнтації, організувати виїзд презентаційних груп студентів для представлення спеціальностей підготовки фахівців та проведення конкурсів професійного спрямування.

Про результати контрольних робіт по заміру залишкових знань студентів доповіли завідувач економічним відділенням Стрільчук Л.В. та завідувач технологічним відділенням Андрусик Р.В.

Заступником директора з навчальної роботи Сопилюком М.В. було зроблено порівняльний аналіз результатів виконання директорських контрольних робіт по відділеннях та коледжі в цілому. Він запропонував у квітні 2018 році провести ІІ тур написання контрольних робіт по заміру залишкових знань студентів.

За результатами розгляду питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Костур І.В., секретар педкабінету

: