Search

Секція комерційних дисциплін

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Секція комерційних дисциплін


Постійний пошук нових форм організації навчального процесу, формування у студентів розуміння динамічних ринкових ситуацій, вміння знаходити нестандартні шляхи їх вирішення- саме над цим працюють викладачі секції комерційних дисциплін.

Головне в їх роботі – це вміння виховати в студентів свідоме ставлення до навчальної праці, до процесу власного пізнання при вивченні дисциплін комерційного циклу, допомогти їм оволодіти знаннями. Талант і творча обдарованість особистості стають сьогодні запорукою інтенсивного економічного розвитку держави і сприятливим фактором національного престижу.

У секції комерційних дисциплін працюють викладачі, які вдало поєднують високу кваліфікацію і багатий практичний досвід. Успіх опанування студентами будь-яких навчальних дисциплін у значній мірі залежить від того, в якій формі проводиться їх вивчення, які методи при цьому використовуються, тому викладачі постійно працюють над своїм самовдосконаленням і над проблемою освоєння та впровадження в практичну діяльність нових освітніх технологій.

Це сучасні методи навчання, які охоплюють як цілком нові, так і традиційні методи викладання. Особливе значення в освітньому процесі належить поєднанню інтерактивних та комп'ютерних технології, таких як компетентнісний метод (навчання, спрямоване на розвиток навичок, умінь і якостей, які знадобляться в роботі) ,різноманітні інтегровані методи навчання( заняття-аукціон, заняття-ділова зустріч, заняття-навчальна конференція).

Дистанційне навчання в режимі онлайн стало необхідністю сучасного освітнього процесу. Тому найрізноманітніші методи та прийоми, які використовують педагоги при викладанні спецдисциплін, спрямовані на те, щоб студенти могли засвоїти необхідний їм багаж знань.

Викладачі секції комерційних дисциплін завжди у творчому пошуку, тому їх девізом є слова:«Працювати, жити, а не тліти, І не знать спокою ні на час!»


Галина СИТНИК, голова секціїї комерційних дисциплін, викладач –методист, спеціаліст вищої категорії

: