Search

Студентський гурток «Вивчаємо іноземні мови легко!»

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Студентський гурток

«Вивчаємо іноземні мови легко!»


Керівники гуртка:

Секція «Англійська мова»: Лукавецька Л.М., викладач англійської мови, спеціаліст вищої категорії

Секція «Німецька мова»: Завінська О.М., викладач німецької мови, спеціаліст першої категорії


Мета гуртка: практичне опанування студентами мовних і мовленнєвих умінь та навичок на рівні, достатньому для спілкування іноземною мовою, створення певної бази для вільного володіння іноземною мовою в майбутньому.



Основні завдання гуртка:

  • формувати комунікативні навички: вміння слухати співрозмовника, реагувати на його мову, починати, підтримувати і завершувати розмову;
  • організовувати систему заходів, спрямованих на розвиток творчого потенціалу студентів, участь студентів в олімпіадах, конкурсах та конференціях;
  • виконувати проектні роботи та творчі завдання;
  • поглиблювати знання про культуру та традиції іншомовних країн;
  • розвивати лідерські якості студентів, уміння долати труднощі та досягати успіхів у майбутній професійній діяльності;
  • розвивати навички організації самостійної роботи студентів.

Члени гуртка є активними учасниками та призерами Всеукраїнських конкурсів з іноземних мов GreenwichPro та Puzzle, інтернет-олімпіад на платформах На урок та Всеосвіта, науково-практичних конференцій.

Гуртківці підготували та презентували на обласному методоб’єднанні викладачів іноземної мови відеопроекти англійською мовою: «Віртуальна екскурсія коледжем» та «Віртуальна екскурсія дендропарком».

Студенти-гуртківці щорічно активно беруть участь у проведенні тижня іноземної мови: готують стінгазети, відеопрезентації, інформаційні повідомлення на актуальні теми, активно проходять квести, вікторини, розв’язують кросворди та ребуси.

Члени гуртка вивчають культуру, звичаї та історію іншомовних країн на тематичних вечорах, присвячених різним пам’ятним датам, релігійним та традиційним святам (Der Einheitstag, Thanksgiving Day, Christmas, Weinachten, St.Valentine’s Day, Östern та багато інших).

В рамках тижня іноземних мов був проведений захід до «Дня Святого Валентина» та відео презентація «Цікаві факти про Німеччину та німецьку мову».

Традиційно, гуртківці беруть участь у коледжівських олімпіадах з англійської та німецької мов, переможці яких захищають честь коледжу на обласних етапах.

В умовах дистанційного навчання, студенти гуртка започаткували гарну традицію запису відеопривітань до Різдвяних та Великодніх свят.

Пишаємося нашими студентами і запрошуємо всіх бажаючих долучатись до гуртка «Вивчай іноземні мови легко!»


Лукавецька О.М., Завінська О.М., керівники гуртка

: